20110721

Borang Perjanjian Susah Nak Beres...

Haduiihh...aku tak siap lagi complete kan borang perjanjian elaun aku... Payah Giler Beb nak tulis mende macam tu...aku kene duduk dalam keadaan yang sunyi..ditemani lampu study..dan bunyi-bunyi riang-riang yang memecah kesunyian malam.. Don't u get it??? its mean Concentration...
Kalau aku salah isi laaa...payah arr...aku duk jauh dari umah...masalah-masalah...
Study biologi pun takde kene macam ni...and the due date borang tu patut nye hari ini...dan disebabkan ramai lagi yang tak siap jugak (sama spesies dgn aku kot??) ahad depan arr baru anta...
hehehehehe...tu je..takde mende sangat arr nak tulis...k tata...

No comments:

Post a Comment

Just Type it OUT! :)