20130106

Minta Tolong SANGAT!

Hei awak...
Mintak tolong ye...

Jangan ganggu hidup saya!
I'm not even give a damn care about your fucking life...
why did you ever give a damn about me!?
and plz plz plz plz...
go away
get lost
go die laa!
penat lah aku nak kesah kan hidup orang lain nih...
korang tak pernah penat ke eh?

and btw...
do you ever think that you are an angel?!
maybe your are a bitch princess...
but not a bitch angel!
rase angel sangat engkau ye pompuan.
takpe. aku tahu kau hormat aku kan.
TERIMA KASIH!

and yang buat gosip murah tu...
tolong laa lelong harga tinggi sikit!
tak laku ke cerita awak tu weh yang nak jaja satu dunia nih?
sekali lagi...
PENAT LAH AKU!

dan lelaki jongos luar sana,
apa kau pikir perempuan single tu beyotch ke ???
perlu ke nak mention for virgin?
rasa nak sedap je,
tapi kawin nak yang muslimah.
Bagus punya perangai.
and love not meant to be force.
Kalau tak suka tu tak suka laah!
tak perlu laa nak mention cause and effect ke bagai

Satu lagi nak mintak tolong.
Lelaki buaya kat luar sana tu.
Kalau hati engko dah kene pedih lada dengan orang lain
jangan laa ko nak balas kat orang lain pulak.
aku tak paham betul lah agenda korang nih kan.
friend just friend lah.
kenapa mesti nak fikir another step to something else....

huh...life!


Anyway, still SMILING! :)

Tolong lah...
Aku:
tak pernah nak ganggu hidup korang, so jangan ganggu hidup aku
aku tak mintak pun korang kawan dengan aku, so ikut suke aku laa kawan dengan sape pun
hidup aku love life aku bukan ada sikit pun hal dengan hal gersang korang!
plz leave me alone!

END.

20130104

Penatnya berlesen!

Hallu Hallu...
typical blogger... : "Dah lama tak update blog nih...dah bersawang monster spider web dah, berkulat hingus hijau basi lagi melekat berkrim bertempek di blogku ini...."
Adehhh....kelashh gituu kan Mek Yah berceloteh....

By the way...
Tak banyak sangat benda yang yang berlaku di rumah....
Cuma memasak,
Bakar kuih,
bakar Muffin,
Bakar Baju... *tetibe*
Sapu rumah...
Mop Lantai...
Jaga Anak...
buat susu anak..
Menaikkan kilo badan...
menjahit..

begitulahh rutin sehari-hari...tak banyak PON!

Hari ni secara penatnya saya ingin mengeluh...
Mengantukknya KELAS LESEN!
at last...tercapai gak cecita aku untuk buat lesen MUTO KETA...
 YA... M U T O!
Muto tu Motor laaa...tapi Orangg Gganu suke cakap Muto...
Say it!

M U T O . . .

okay...good boy...bad girl... (maaf saya hanya menyintai lelaki)

And the good news about it...
total fees...
RM 1040!

murah giler kan...??? 
tu pun rejeki aku laa kot dapat murah...sebab orang lain semua kene dalam RM1500 gituu...
Untung Mek Yah!

Aku harap aku dapat test JPJ cuti raya cina ni..
dimana aku ingin tulis wish aku...

I wish I can test my driving on 10th February 2013...

*harap-harap termakbul!*
semua wish aku yang pernah aku tulis kat SINI most of them are granted...YEAY! :D

okay...nanti nak tulish wish 2013 pulak... WOOHOO!

Ruqaiyah Rahman