20130106

Minta Tolong SANGAT!

Hei awak...
Mintak tolong ye...

Jangan ganggu hidup saya!
I'm not even give a damn care about your fucking life...
why did you ever give a damn about me!?
and plz plz plz plz...
go away
get lost
go die laa!
penat lah aku nak kesah kan hidup orang lain nih...
korang tak pernah penat ke eh?

and btw...
do you ever think that you are an angel?!
maybe your are a bitch princess...
but not a bitch angel!
rase angel sangat engkau ye pompuan.
takpe. aku tahu kau hormat aku kan.
TERIMA KASIH!

and yang buat gosip murah tu...
tolong laa lelong harga tinggi sikit!
tak laku ke cerita awak tu weh yang nak jaja satu dunia nih?
sekali lagi...
PENAT LAH AKU!

dan lelaki jongos luar sana,
apa kau pikir perempuan single tu beyotch ke ???
perlu ke nak mention for virgin?
rasa nak sedap je,
tapi kawin nak yang muslimah.
Bagus punya perangai.
and love not meant to be force.
Kalau tak suka tu tak suka laah!
tak perlu laa nak mention cause and effect ke bagai

Satu lagi nak mintak tolong.
Lelaki buaya kat luar sana tu.
Kalau hati engko dah kene pedih lada dengan orang lain
jangan laa ko nak balas kat orang lain pulak.
aku tak paham betul lah agenda korang nih kan.
friend just friend lah.
kenapa mesti nak fikir another step to something else....

huh...life!


Anyway, still SMILING! :)

Tolong lah...
Aku:
tak pernah nak ganggu hidup korang, so jangan ganggu hidup aku
aku tak mintak pun korang kawan dengan aku, so ikut suke aku laa kawan dengan sape pun
hidup aku love life aku bukan ada sikit pun hal dengan hal gersang korang!
plz leave me alone!

END.

No comments:

Post a Comment

Just Type it OUT! :)