20120704

My Transition!

It's not 1 month yet! :D


7 comments:

  1. waaaah
    u got ur original color back!!
    ^^

    ReplyDelete
  2. Ya...thank god. Alhamdulillah... =)
    but a lot of effort too...heee... :D

    ReplyDelete
  3. Nak tanya sikit , macam mana you buat ? Ada apa apa petua tak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Irene... seriously memang saya ada pakai pencuci muka. Tia amelia..sabun tu harga rm10 je...
      tapi rase menyesal jek... sebab sabun ni ada side effect. So disebabkan nak putih balik cepat sangat, terpaksa laa menanggung dugaan.. So my advice, bia je kulit tu putih sendiri. and kalau nak gune pencuci muka yang organic lagi bagus... mungkin petua tu nanti laa saya buat post lain..

      Delete
  4. hei girl.. follow my blog back.. i done follow you. thank You... http://sembangmalaysia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. boleh taw.. dh tauliah ke blm??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tauliah means dah grad jadi cikgu ke? Insyaallah tahun depan.

      Delete

Just Type it OUT! :)