20110710

9 Man you should KNOW...this is #9 !!!

Hi girls....very handsome girls...lama tak update...so aku nak cakap pasal lelaki arr kali ni.... sebab lelaki memainkan peranan yang paling PENTIM  dalam idup wanita-wanita di luar sana... kamulah wanita seluruh dunia....ceh...nyanyi plak. aku tau korang mesti takut dengan laki, tak paham dengan perangai diorang...pelik laaa...macam2 lagi arr.... so aku ade laa satu kelebihan cikit....(padahal takde pun). Aku pandai mengOBSERVE orang. So cekidaut....

#9 The very Timid and Dorky GEEK Guys....

Penah tak korang tengok atau jumpe budak dalam kelas korang...atau paling-paling tidak pun dalam school korang seorang jantan yang pemalu. Diorang akan kawan dengan grup2 diorang je... pastu minat komputer it giler2 bangang... dan cakap pun pasal Bakogan episod 50 ko ade download tak lagi???? Kaki diorang mesti brand BATA atau Bfirst...haaaa....
Spek 3 inci and rambut mesti BELAH TENGAH SISIR TEPI....
Korang try arr kawan dengan diorang...mesti best punyer...sebab dye:::::
  1. diorang akan menghoramati korang ibarat nye korang ader lah queen utk diri diorang
  2. diorang terror giler pasal IT and assignment korang mesti senang giler nak ciap...heheehhehe
  3. diorang jenis yang tak brape nak kedekut ilmu
  4. diorang amat giler anime dan amat suke berbual pasal anime...aku suke sangat part ni...
BUT! there something bad about them...:
  1. Minyak rambut diorang memang kuat giler...melekat kot. kalau berpeluh kuar air warne klabu silver meleleh-leleh dari tepi dahi diorang...aku dah loya ni...
  2. diorang memang payah untuk didekati mule-mule
  3. and korang akan dikutuk dengan hebat nye apabila diorang dianiaya....atau rase tension
tapi girls...what great about this guys is...diorang bile temui 1st lurve love lovly couple heart shape...gile merapu...ok love diorang... die akan jadi seorang yang paling romantik dalam idup and yang paling caring and paling hebiak arr... tapi bayang kan yang geek guys yang kat school dulu 
I'm the geek boy...
And then becoming this

Ok lah kan??? nak yang lebih baik ko amik arr Bill Gates
heee...k thats all i think...please wait for the #8!!!

No comments:

Post a Comment

Just Type it OUT! :)