20120208

Aku kene JAWAB ke???

Muja sengal TAG aku...so aku kene jawab soalan die yang sememangnya agak selfish, sebab takde langsung pasal aku!


MUJA NAK TANYE KORANG PULAK,, 
muja tanye pasal pendapat korang pasal muja je,, kalau nak jawab,, its good,, kalau tak nak jawab,, its ok,, :D
  1. korang pernah singgah blog muja tak?
  2. korang pernah tak baca satu entry muja sepatah-patah sampai habis?
  3. korang suka blog muja and muja tak?
  4. korang akan follow blog muja sampai bile?
  5. sampai masa,, korang akan unfollow blog muja tak?
  6. korang akan join tak ga yang muja bakal buat bile dah dapat 1000 follower nanti?
  7. korang dah like fanpage muja kat sidebar tu ke belum?
  8. korang salu keep updated dengan contents blog muja tak?
  9. korang pernah tak click ads kat blog muja?
  10. ape pembaikan yang muja perlu buat untuk blog muja?
  11. korang rasa korang nak jawab tak sume soklan muja?


 Hah!!! amik ko, besar giler aku highlight kan soalan ko walaupun tak pakai marker pen. Tolong cakap terima kasih! Cakap skang!

Aku jawab:

1. penah laa weh, kalu tak takkan aku kene tag camni.
2. Tak penah pun, eh!? penah kot satu entry. tapi agak menyesal jugak arr...sejak dari tu aku tak penah baca pun entry ko sampai abis...hahaha!!!! XD *jahat kan aku, terima kacih!*
3. blog tak suke, orang die lagi ar aku tak suke...hehehe... (^_^)Y
4. aku takkan follow ko, aku follow blog ko jek. sampai blogger tak kene band slagi tu laa aku follow, ke nak unfollow ah?! *kontroversi punya ayat*
5. Pesal soalan same je, ko nak praktis rephrasing ke ape?
6. Aku tak akan join laa, sebab aku salah sorang sponsor kot! *insyaallah*
7. haih banyak plak agi ak jawab, boleh tak nak skip? dah like laa, org secong kot...
8. tak de mase aku, blog aku pun aku tak keep update.
9. Konpom tak pernah, salah-salah click kot...
10. Aku dah cakap suh tukar background blog ko tuh...HUDUH! Degil!
11. Tak nak jawab semua, nak jawab soalan lain. Aku tak puah hati ni!

ok...penat laa... hei orang yang telah memenatkan aku, MUJAHID...hahaha...click blog owner kat SINI!



Comel ke?

3 comments:

Just Type it OUT! :)